Montáže krištáľových svietidiel

Montáž v poľskom kúpeľnom meste Busko Zdroj. Do nového objektu hotela s veľkou konferenčnou sálou sme montovali krištáľové a sklenené svietidlá. Celkovo bolo namontovaných 43 lustrov a 30 nástenných svietidiel. Najväčší luster mal priemer 180cm a výšku skoro 4 metre.



Prinášame fotoreportáž z montáže lustrov v poľskom meste Żagań. V tamojšom Kniežacom paláci sme montovali lustre do hlavnej spoločenskej sály, foyeru, salóniku a chodby. Celkovo bolo namontovaných 17 lustrov a 33 nástenných svietidiel. Tri najväčšie lustre do hlavnej sály majú rozmer Ø160x180cm.



Fotoreportáž z inštalácie 36 svietidiel v Berlíne vo Villa Calé, budúcej rezidencii veľvyslanectva štátu Katar.



Fotoreportáž z montáže krištáľových svietidiel v Poľsku na súkromnom sídle Sliwniki. Do hlavnej sály sme montovali veľký luster typu Márie Terézie s priemerom cez 2 metre a 30 nástenných svietidiel. V chodbách paláca sú inštalované mosadzné lucerny.



Firma Artcrystal Tomeš bola vybraná v širokej konkurencii výrobcov krištáľových lustrov ako dodávateľ nových lustrov pre rekonštrukciu zámku pri golfovom ihrisku v Paríži. Naša firma zabezpečila úpravy lustrov tak, aby ladili s interiérom rozmerovo а výkonovo, а tiež doladila farebne ovesy k poťahom látok na kreslách a nábytku. Zaistili sme tiež montáž lustrov našimi špecializovanými pracovníkmi, ktorí lustre na miesto priviezli a namontovali.

Vážený pán Tomeš,
týmto by som chcel poďakovať Vám a Vašej firme, že Vaše lustre rozžiarili môj zámok v Paríži. Som nadšený z krištáľových lustrov, ktoré teraz zdobia naše interiéry. Dokonale zdôrazňujú atmosféru celého priestoru. Som spokojný so spoluprácou s Vašou firmou. Môžem vyhlásiť: "Úžasné lustre, perfektné služby."

S pozdravom, Alex Durand, Paríž

Kontakt

Sídlo, kancelárie a showroom:

ArtCrystal Tomeš s.r.o.
Palackého 3145/41 (budova JBX)
46604 Jablonec nad Nisou
Česká republika

Hana Vávrová
T: +420 725 087 878
M: vavrova@artcrystal.cz 

 
www.artcrystal.cz 

www.facebook.com/artcrystaltomes
www.instagram.com/artcrystaltomes
www.pinterest.com/artcrystalt/boards